2012-10-28 Puskás Börze fényképek

Néhány fénykép a vasárnapi börzéről.

8 hozzászólás a(z) “2012-10-28 Puskás Börze fényképek” bejegyzéshez

  1. Jó volt! Kell a személyes találkozás is, megismerni, látni azt az embert, akivel beszélünk nap mint nap. Így nem lesz arctalan az ismeretség mint rádión, vagy a világhálón keresztül. Következő börzén remélem még többen leszünk!

  2. Igen, jó volt jó sokan lettünk :D legközelebb is ott leszek!

  3. Az első fényképen a balszélső úriember, nem beint, hanem csukott szemmel szemlélteti a keresztmutatós SWR mérő műszer működését :-)

  4. Jó volt! A Börzére nem csak vásárolni járok. Ott sok jó Emberrel találkozok, akikkel jó elbeszélgetni, nem csak a rádiózásról. Kívánok mindenkinek egy ilyen közösséget, akikhez tartozni tud. Aki nem érzett még ilyet, az egy érzelemvilággal szegényebb lesz. Sok ilyet!!!!!
    a mentős

  5. :) hát, ha jobban megnézzük, akkor egy három mutatós kombinált műszer képét kellene elképzelni, tartalma a már említett keresztmutatós műszer és mellette szemléltetett teljesítmény-mérő is látható “paramedic output power measuring finger ” :D ami épp 2 KW-os kimenőt mér ;-)
    Remélem a következőn is ekkora létszámmal leszünk!!! :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>